Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kazak giymek

Rüyada yeşil kazak giymek

Rüyada yeşil kazak giymek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kazak giymek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada yeşil kazak giydiğini görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Rüyada birinin yeşil kazak giydiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, işsizin iş bulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Rüyada yeşil kazak giymek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk kazak giymek zor zamanların biteceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kazak giydiğini görmek umutlarının kırılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kazak giymek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk kazak giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kazak giydirmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, büyük başarıla kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments