Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil havlu görmek

Rüyada yeşil havlu görmek

Rüyada yeşil havlu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Rüyada yeşil havlu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeşil havlu almak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil banyo havlusu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil havlu görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kafada havlu görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada havlu satmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada havlu ütülemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kazançlı çıkacağına işarettir.

Rüyada lekeli havlu görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç havlusu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments