Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil domuz görmek

Rüyada yeşil domuz görmek

Rüyada yeşil domuz görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, emeklerinin heba olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil domuz gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Rüyada yeşil domuz görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada yavru domuz öldürmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ayı ve domuz görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına inanılır.

Rüyada domuz eti pişirmek hayatın pahalılaşmasına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz başı görmek imkanlarının genişleyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz yavruları görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada domuz ölüsü görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt ve domuz görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments