Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil böcek görmek

Rüyada yeşil böcek görmek

Rüyada yeşil böcek görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hayatını yoluna koymaya, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil böcek gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada saçta yeşil böcek görmek bereketli ve hayırlı olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil böcek yemek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil böcek görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil böcek görmek sıkıntıya düşeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük böcek görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli böcek görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil hamam böceği görmek mali olarak küçüleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil uğur böceği görmek güzel günler yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments