Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bindallı görmek

Rüyada yeşil bindallı görmek

Rüyada yeşil bindallı görmek işlerin düzgün gideceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, variyet sahibi olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bindallı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilginizi çekebilmek için mevcut pozisyonu abartıyor olabilirler.

Rüyada yeşil bindallı görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, borçlarının kalmayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada bindallı gelin görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi bindallı giymek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz bindallı görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bindallı giymek borçlarının azalacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bindallı giyen birini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mavi bindallı görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments