Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerli görmek

Rüyada yerli görmek

Rüyada yerli görmek ferah bir eve geçileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bundan hayır göreceğine, boş yere korku duyulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerli gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yerli görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada yerli insan görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yerli kıyafet görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerli malı görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, afiyette ve keyifte olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yerli kabile görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments