Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden gümüş toplamak

Rüyada yerden gümüş toplamak

Rüyada yerden gümüş toplamak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, servet sahibi olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada yerden gümüş toplamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Rüyada yerden gümüş toplamak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde gümüş bulmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına inanılır.

Rüyada gümüş kolye toplamak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada gümüş toplamak masraflarının azalacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük toplamak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş küpe toplamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş para toplamak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş takı toplamak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments