Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde giden uçak görmek

Rüyada yerde giden uçak görmek

Rüyada yerde giden uçak görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet eder.

Rüyada yerde giden uçak gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yerde giden uçak görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada uçağı yerde görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, zor durumda kalacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada uçağın yerde gittiğini görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yolunun açılacağına delalettir.

Rüyada yerde uçak görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakla hindistanua gitmek onlarla birlikte hareket edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek amerikaya gitmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip tatile gitmek emeklerinin heba olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments