Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde ateş görmek

Rüyada yerde ateş görmek

Rüyada yerde ateş görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde ateş gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada yerde ateş görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden ateş çıktığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada silahla havaya ateş etmek onlar sayesinde kalkınacağına, saadetinin yükseleceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde ateş yakmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ateşten adam görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Rüyada ateşte yanmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, önemli bir makama terfi alacağına, eğlenceli günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments