Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede mezar görmek

Rüyada bahçede mezar görmek

Rüyada bahçede mezar görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede mezar gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Rüyada ev bahçesinde mezar görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, gülen yüzünün solacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede boş mezar görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada cami bahçesinde mezar görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesinde mezar görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerin çığırından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede mezar görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe içinde mezar görmek üzüntülerin son bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin bahçesinde mezar görmek istediği yola çıkacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments