Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğan yılan görmek

Rüyada yeni doğan yılan görmek

Rüyada yeni doğan yılan görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğan yılan gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Rüyada yeni doğan yılan görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği kucağına almak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğan kardeş görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, fakirlikten kurtulmaya, aile hayatının hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebeğe isim koymak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, evleneceğinize, hoş olmayan sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan iki bebek görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan köpek görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, kendine döneceğine, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments