Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğan görmek

Rüyada yeni doğan görmek

Rüyada yeni doğan görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, dilediği gibi yaşayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni doğan gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Rüyada yeni doğan bir kardeş görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğan bebek sevmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan kedi görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğini görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek iç sıkıntısına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan erkek bebeği emzirmek sorunsuz geçeceğine, işlerin aksayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebek bulmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments