Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni çatal kaşık görmek

Rüyada yeni çatal kaşık görmek

Rüyada yeni çatal kaşık görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada yeni çatal kaşık gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Rüyada yeni kaşık çatal görmek kadim dostlar edineceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına işarettir.

Rüyada yeni çatal kaşık görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatal kaşık temizlemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kudret sahibi olacağına, kederleneceğine rivayet eder.

Rüyada kaşık çatal satın almak haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli kaşık çatal görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Rüyada kaşık çatal bulmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tabak kaşık çatal görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hidayete ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments