Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir banyo görmek

Rüyada yeni bir banyo görmek

Rüyada yeni bir banyo görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yarasını saracağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir banyo gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada yeni banyo görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına yorulur.

Rüyada yeni bir banyo görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yeni evin banyosunu görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada banyonun yenilendiğini görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe banyo yaptırmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kararlarına saygı duyulacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet banyo görmek dünya malının çoğalacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet eder.

Rüyada insanların önünde banyo yapmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments