Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekli kuran okutmak

Rüyada yemekli kuran okutmak

Rüyada yemekli kuran okutmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada yemekli kuran okutmak gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Rüyada yemekli kuran okutmak maddi yükümlülüklerin artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran okunurken duymak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine kuran okutmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran okumaya gitmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kuran okumayı öğretmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kuran okuyan birini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalıkta kuran okunduğunu görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Rüyada kuran okuyan insanlar görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, nazara geleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments