Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekler yapıldığını görmek

Rüyada yemekler yapıldığını görmek

Rüyada yemekler yapıldığını görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, özlemelerin son bulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada yemekler yapıldığını gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada gözleme yapıp yemek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, iş sahibi olunacağına, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek yapıldığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada yemek yapıp dağıtmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kek yapıp yemek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta yemek yapıldığını görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek yapıp yemek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yapıp yedirmek böylece yüzünün güleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada evde yemek yapıldığını görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments