Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılmış isim görmek

Rüyada yazılmış isim görmek

Rüyada yazılmış isim görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, önün açılacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yazılmış isim gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada yazılmış isim görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Rüyada isim yazısı görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada isim yazılı yüzük görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada isim yazılı altın görmek kredi çekileceğine, kederlerinin son bulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada isim yazılı bileklik görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada isim yazılı alyans görmek helal rızıklara kavuşulacağına, herkesin şaşırtılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada isim yazılı görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içinde isim yazılı yüzük görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments