Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaya hacca gitmek

Rüyada yaya hacca gitmek

Rüyada yaya hacca gitmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, işleri yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada yaya hacca gitmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada yaya olarak hacca gitmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yaya hacca gitmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Rüyada yaya yolculuk yapmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yeni bir yola gireceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yolda yaya yürümek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yayaya çarpmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, insanları kıracağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz yoluyla hacca gitmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmekten vazgeçmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hacca gideceğini görmek yardımın alınacağına, çok zor günler geçireceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments