Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kurt köpeği görmek

Rüyada yavru kurt köpeği görmek

Rüyada yavru kurt köpeği görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kurt köpeği gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Rüyada yavru kurt köpeği görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kurt köpek yavrusu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt köpeği yavrusu görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada yavru sibirya kurdu görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yavru kurt görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yavru kurt görmek kişinin afiyette kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada kurt yavrusu sevmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt yavrusu görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments