Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediler görmek

Rüyada yavru kediler görmek

Rüyada yavru kediler görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerin açılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kediler gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Rüyada yavru beyaz kedi görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu öldürmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi yavruları görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada yavru kedi yemek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi kucaklamak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavru görmek ele geçen kazancın artacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret eder.

Rüyada yavru kediye süt verdiğini görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hırpalanacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments