Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yüzü görmek

Rüyada yatak yüzü görmek

Rüyada yatak yüzü görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yüzü gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Rüyada yatak yüzü değiştirmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, düze çıkacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yatak yüzü görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak yüzü yıkamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, şansının ve bahtının döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta böcekler görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işe başlanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü almak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Rüyada küflenmiş yatak görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın içinde fare görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak kaymak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments