Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir nine görmek

Rüyada yaşlı bir nine görmek

Rüyada yaşlı bir nine görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir nine gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yaşlı nine ve dede görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, atılım yapacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı nineye yardım etmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı dede ve nine görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı dede nine görmek onu uyaracağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir nine görmek içinin rahatlayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş dede ve ninesini görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada ölen nine görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dede nine görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments