Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin kitabı almak

Rüyada yasin kitabı almak

Rüyada yasin kitabı almak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rahat erileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılar son bulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yasin kitabı almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Rüyada yasin kitabı dağıtmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Rüyada yasin kitabı hediye almak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yasin kitabını eline almak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada yasin dua kitabı görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasini şerif kitabını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet eder.

Rüyada yasini şerif kitabı görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin kitabı almak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada yasin kitapları görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments