Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarışta koşmak

Rüyada yarışta koşmak

Rüyada yarışta koşmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, saygınlığa, güzel bir evlilik yaşanacağına, yiyip içeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yarışta koşmak gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Rüyada yarışarak koşmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada koşmak yarış yapmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarışmada koşmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarışta koşmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bir yarışmayı kaybetmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at yarışı görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, borçların artacağına işarettir.

Rüyada yarışmada ikinci olmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments