Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ ve üzüm görmek

Rüyada bağ ve üzüm görmek

Rüyada bağ ve üzüm görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet eder.

Rüyada bağ ve üzüm gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bağ ve üzüm görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulur.

Rüyada bağda üzüm kesmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, evlatların hayırsız çıkacağına yorulur.

Rüyada bağda üzüm görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve bağ görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada üzümlü bağ görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zevki sefa içinde olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağda üzüm yemek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada bağdan üzüm toplamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada bağ bozmak yeni kararlar alınacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments