Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapboz görmek

Rüyada yapboz görmek

Rüyada yapboz görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yapboz gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yapboz parçası görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yapboz yaptığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, nice noksanlık içinde olduğuna delalet eder.

Rüyada yapboz görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada yapboz yapmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments