Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış odun görmek

Rüyada yanmış odun görmek

Rüyada yanmış odun görmek darlığa düşmeyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış odun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yanmış odun görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda odun toplamak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada odun atmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan odun toplamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sobaya odun attığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada odunla dövmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada odundan ev görmek ticaretinin hızlanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada odun satmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bolluk içinde yaşamaya, işlerinin istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments