Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan soba görmek

Rüyada yanan soba görmek

Rüyada yanan soba görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, onların güvenini sarsacağına delalet eder.

Rüyada yanan soba gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada yanan sobaya su dökmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sobada yanan odun görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yanan odun sobası görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, bereketli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan sobaya kömür atmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Rüyada soba yanarken görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yana soba görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan bir soba görmek şansının artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments