Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan saman görmek

Rüyada yanan saman görmek

Rüyada yanan saman görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, korkularının üzerine gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan saman gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Rüyada yanan samanı söndürmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yanan saman görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Rüyada saman süpürmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş samanlık görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ıslak saman görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada samandan ev görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada saman altında kalmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada balya saman görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments