Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamuk parmak görmek

Rüyada yamuk parmak görmek

Rüyada yamuk parmak görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, işlerin kara geçeceğine, söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk parmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Rüyada yamuk parmak görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yamuk parmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Rüyada yamuk bilezik görmek rızkının genişleyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzının yamuk olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ayıplı yolara sapacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yamuk ayak görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini yamuk görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yamuk yüzük görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada yamuk iğne görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments