Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının yandığını görmek

Rüyada yakınının yandığını görmek

Rüyada yakınının yandığını görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, günbegün kötüleşeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yardımda bulunacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının yandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Rüyada yakınının evinin yandığını görmek insanların afiyet bulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının yandığını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının evinin yandığını görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının yandığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının yandığını görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının yandığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının evinin yandığını görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Rüyada yakın birinin yandığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments