Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının çocuğunu görmek

Rüyada yakınının çocuğunu görmek

Rüyada yakınının çocuğunu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının çocuğunu gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Rüyada yakının erkek çocuğu olduğunu görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yakınının çocuğu olduğunu görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının çocuğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, refah düzeyinin düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının erkek çocuğu olduğunu görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşının düğününü görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının nişanlandığını görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının evinin yandığını görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını kaybolmuş görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments