Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını öldüğünü duymak

Rüyada yakınını öldüğünü duymak

Rüyada yakınını öldüğünü duymak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, borcunun çok olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, işinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir yakının öldüğünü duymak başarısının ve mutluluğunun artacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yakınını öldüğünü duymak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kişinin bundan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yakınının öldüğünü duymak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının öldüğünü duymak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işarettir.

Rüyada yakının öldüğünü duymak hakkıyla kazanca, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının öldüğünü duymak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada yakın birinin öldüğünü duymak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zorlukların baş göstereceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının öldüğünü duymak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments