Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın bir arkadaşla tartışmak

Rüyada yakın bir arkadaşla tartışmak

Rüyada yakın bir arkadaşla tartışmak yaralayacağına ve küstüreceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Rüyada yakın bir arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada yakın bir arkadaşla tartışmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşınla tartışmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla tartışmak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla tartışmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşınla tartışmak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla tartışmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bi yakınıyla tartışmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınıyla tartışmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kötü karakterli bir kadına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments