Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşla kavga etmek

Rüyada yakın arkadaşla kavga etmek

Rüyada yakın arkadaşla kavga etmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, itibarın sarsılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada yakın arkadaşla kavga etmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakın bir arkadaşla kavga etmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşlarla kavga etmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, daha fazla rızık elde edileceğine yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşınla kavga etmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşınla kavga etmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini korumaya alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek hayırlı adımlar atacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hayır duaları alacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments