Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yahudi mezarı görmek

Rüyada yahudi mezarı görmek

Rüyada yahudi mezarı görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, parasal durumun düzeltileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, dileklerin yerine geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yahudi mezarı gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada yahudi mezarlığı görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Rüyada yahudi mezarı görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada yahudi yıldızı görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yahudi topluluk görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yahudi kadın görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yahudi birini görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yahudilerle savaşmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulur.

Rüyada birinin yahudi olduğunu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments