Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur havası görmek

Rüyada yağmur havası görmek

Rüyada yağmur havası görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur havası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur havası görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, zor günlerin geride kalacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyun havası oynadığını görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kolaylık elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada havası inmiş top görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada misket havası oynamak şansının ve bahtının açık olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yeni mallara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada havasızlıktan boğulmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada roman havası oynamak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına işarettir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada havasız kalmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments