Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birine yemek yedirmek

Rüyada yabancı birine yemek yedirmek

Rüyada yabancı birine yemek yedirmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı birine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada yabancı birine yemek yedirmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle yemek yemek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle yemek yemek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, rahat edileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir evde yemek yemek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Rüyada yabancı birinin evinde yemek yemek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı evde yemek yemek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments