Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kıl almak

Rüyada vücuttan kıl almak

Rüyada vücuttan kıl almak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan kıl almak gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada vücudunda kıl çıktığını görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl çıkarmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda kıl görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah kıl görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttan kıl temizlemek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kıl koparmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudu kıllı görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulur.

Rüyada vücutta kıllanma görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments