Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları olmayan insan görmek

Rüyada bacakları olmayan insan görmek

Rüyada bacakları olmayan insan görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çok yorulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları olmayan insan gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Rüyada uzun bacaklı insan görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dört bacaklı insan görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bacakları olmayan insan görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Rüyada tek bacaklı insan görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaksız insan görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bacağı kopan insan görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada üç bacaklı insan görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments