Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda örümcek görmek

Rüyada vücudunda örümcek görmek

Rüyada vücudunda örümcek görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, geleceğine bakacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalettir.

Rüyada vücudunda örümcek gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada vücutta örümcek görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudundan örümcek çıktığını görmek sorunlarının sona ereceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda örümcek gezdiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada örümceğin vücudunda dolaştığını görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda örümcek görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruklu örümcek görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada örümcekli ev görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, adının ülke dışında yayılacağına, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Rüyada bir sürü küçük örümcek görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments