Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vitrin bakmak

Rüyada vitrin bakmak

Rüyada vitrin bakmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada vitrin bakmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Rüyada vitrine bakmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iyi geçineceğine yorulur.

Rüyada vitrinlere bakmak istediği gibi alışverişe gideceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada vitrin bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada boş vitrin görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir.

Rüyada vitrinde bardak görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eski vitrin görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada vitrin camı görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada cam vitrin görmek kariyer edineceğine, tatsız haberlerin alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments