Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada virajlı yolda yürümek

Rüyada virajlı yolda yürümek

Rüyada virajlı yolda yürümek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, özel muamele göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada virajlı yolda yürümek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada virajlı yolda yürümek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Rüyada virajlı yolda gitmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada virajlı yolda araba kullanmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada viraja girmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada viraj görmek variyetini çoğaltacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada virajlı yollar görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada virajlı yol görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla viraja girmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments