Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vicdan görmek

Rüyada vicdan görmek

Rüyada vicdan görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada vicdan gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Rüyada vicdan azabı görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vicdan görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Rüyada vicdan azabı çekmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada vicdan yapmak belki de hayatının aşkını bulacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments