Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat etmiş biriyle konuşmak

Rüyada vefat etmiş biriyle konuşmak

Rüyada vefat etmiş biriyle konuşmak özel muamele göreceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, isabetli adımlar atılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vefat etmiş biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada vefat etmiş anneyle konuşmak variyet sahibi olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada vefat etmiş babayla konuşmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, huzurunun eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada vefat etmiş biriyle konuşmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada vefat eden babayla konuşmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada vefat eden anneyle konuşmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada vefat etmis babaanne görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş dayıyı görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vefat etmiş dedesini görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kişinin fakirleşeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments