Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat etmiş babasını görmek

Rüyada vefat etmiş babasını görmek

Rüyada vefat etmiş babasını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babasını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada babanın vefat ettiğini görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babaya sarılmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada babasının vefat ettiğini görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada vefat etmiş anne babayı görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, büyük bir gelir toplayacağına delalettir.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine inanılır.

Rüyada vefat etmiş babayı görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada vefat etmiş babayla konuşmak iç dünyasının zenginleşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına inanılır.

Rüyada babayı vefat etmiş görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments