Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat eden birini görmek

Rüyada vefat eden birini görmek

Rüyada vefat eden birini görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bazen fakirlik görüleceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada vefat eden birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada vefat eden annesini görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sorunlarının birken beş olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Rüyada vefat eden amcamı görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret eder.

Rüyada vefat eden babaanneyi görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vefat eden babayı öpmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, makbul olan şeylere, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada vefat eden birini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulur.

Rüyada vefat eden dede görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, günbegün kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada vefat eden kocayı görmek hanesine bolluk geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada vefat eden annemi görmek onlarla gönül birliği edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments