Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat eden birine sarılmak

Rüyada vefat eden birine sarılmak

Rüyada vefat eden birine sarılmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, mevki kazanacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vefat eden birine sarılmak gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada vefat eden anneye sarılmak rahat bir hayata sahip olmaya, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulmaktadır.

Rüyada vefat eden birine sarılmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vefat eden babaya sarılmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada vefat edeni görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, korkularının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vefat eden anneyle konuşmak işlerin sürekli artacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vefat eden birini canlı görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Rüyada vefat eden dedesini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, merdiven atlayacağına işaret eder.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments