Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat eden bir yakınını görmek

Rüyada vefat eden bir yakınını görmek

Rüyada vefat eden bir yakınını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, makamının yükseleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vefat eden bir yakınını gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada vefat eden bir yakınını görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada vefat eden yakınını görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, zenginliğe kavuşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına inanılır.

Rüyada vefat eden yakını görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada vefat eden teyzeyi görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada vefat eden anneye sarılmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada vefat eden kişiyi görmek hanesine bolluk geleceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vefat eden amcamı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Rüyada vefat eden akrabayı görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments