Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak

Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak

Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, kazancın artacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, zamandan da kar edeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvandan kaçmak yeni bir hayata adım atılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada vahşi hayvanlar görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanı öldürmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvan saldırısı görmek zahmete ve çileye düşeceğine, işlere nazar değeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işarettir.

Rüyada vahşi hayvan eti yemek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak yürek yakan biri haline geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işarettir.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments